HBO-V in de ouderenzorg: Daar zit meer achter!

In 2020 zijn er 3,4 miljoen ouderen in Nederland. Die vaak thuis blijven wonen. Ze redden zich met mantelzorgers, hun netwerk, nieuwe technologie. Maar... ze hebben ook nog altijd behoefte aan goede, professionele zorg.

Er zijn de komende jaren daarom vele vacatures in de ouderenzorg. De campagne ‘HBO-V in de ouderenzorg - Daar zit meer achter’ wil meer (aankomende) HBO-V'ers enthousiast maken voor dit boeiende werkveld.

Lees in deze nieuwsbrief meer over de uitdagingen voor HBO-verpleegkundigen in de wijk en in verpleeghuizen. 

Nieuws

15-03-2018

In de Week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart) tourt de Zorg en Welzijn-bus langs middelbare scholen door heel Nederland. En YouChooz rijdt mee!

26-02-2018

In deze AZW Actueel zijn actuele arbeidsmarktontwikkelingen in zorg en welzijn gepresenteerd zoals die in het laatste kwartaal van 2017 beschikbaar zijn gekomen.

01-02-2018

De Arbocatalogus VVT is sinds 2008 de bron van richtlijnen, maatregelen en goede praktijken voor  goede arbeidsomstandigheden in de VVT. Naast regelmatige updates van de inhoud, is het nu tijd om de Arbocatalogus grondig onder de loep te nemen en aan te passen aan de huidige wensen van de gebruikers.